Deense misdaadserie DNA start 10 april op NPO 3: bekijk de trailer

Deense misdaadserie DNA start 10 april op NPO 3: bekijk de trailer

Vanaf zaterdag 10 april kun je bij NPO 3 kijken naar de Deense misdaadserie DNA. Deze crimeserie volgt rechercheur Rolf Larsen die een gelukkig leven leidt met zijn vrouw en hun paar maanden oude dochtertje Andrea. Maar dat verandert als Rolf een pittige zaak moet oplossen. Als hij onderweg is met de veerboot verdwijnt zijn dochtertje, en er volgt een jarenlange zoektocht om haar terug te vinden.

Bekijk de trailer van de serie DNA in de video hieronder.

De misdaadserie DNA is vanaf zaterdag 10 april wekelijks om 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van DNA terugkijken bij Gids.tv.

Deense misdaadserie <em>DNA</em> start 10 april op NPO 3: bekijk de trailer Vanaf zaterdag 10 april kun je bij NPO 3 kijken naar de Deense misdaadserie DNA. Deze crimeserie volgt rechercheur Rolf Larsen die een gelukkig leven leidt met zijn vrouw en hun paar maanden oude dochtertje Andrea. Maar dat verandert als Rolf een pittige zaak moet oplossen. Als hij onderweg is met de veerboot verdwijnt zijn dochtertje, en er volgt een jarenlange zoektocht om haar terug te vinden. Bekijk de trailer van de serie DNA in de video hieronder. De misdaadserie DNA is vanaf zaterdag 10 april wekelijks om 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van DNA terugkijken bij Gids.tv. Bekijk trailer Why Did You Kill Me?: Vanaf 14 april te zien bij Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van The Woman in the Window, 14 mei te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Deense misdaadserie DNA start 10 april op NPO 3: bekijk de trailer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deense misdaadserie DNA start 10 april op NPO 3: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV