Video: Extinction Rebellion-protest nabij Binnenhof beëindigd

Video: Extinction Rebellion-protest nabij Binnenhof beëindigd

Een groep klimaatactivisten van Extinction Rebellion zorgde vrijdagmiddag voor enige consternatie nabij het Binnenhof, dat de demonstranten tevergeefs trachtten te bereiken. De groep wil dat het kabinet de uitstoot van broeikasgassen terugbrengt naar nul in 2025 en dacht dat deze actie wel een goede manier was om dat te bereiken. Een aantal van hen is inmiddels aangehouden en de demonstratie is beëindigd. Beelden uit Den Haag zie je hieronder.

Video: <em>Extinction Rebellion-protest</em> nabij Binnenhof beëindigd Een groep klimaatactivisten van Extinction Rebellion zorgde vrijdagmiddag voor enige consternatie nabij het Binnenhof, dat de demonstranten tevergeefs trachtten te bereiken. De groep wil dat het kabinet de uitstoot van broeikasgassen terugbrengt naar nul in 2025 en dacht dat deze actie wel een goede manier was om dat te bereiken. Een aantal van hen is inmiddels aangehouden en de demonstratie is beëindigd. Beelden uit Den Haag zie je hieronder.
Nieuws :
Video: Extinction Rebellion-protest nabij Binnenhof beëindigd


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Extinction Rebellion-protest nabij Binnenhof beëindigd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier