Video: Prins Philip (99) overleden, "Geliefd en onvergetelijk"

Video: Prins Philip (99) overleden, "Geliefd en onvergetelijk"

Prins Philip is op 99-jarige leeftijd overleden, zo maakte Buckingham Palace zojuist bekend. Sky News verslaggever Rhiannon Mills reageert: "Dit is vreselijk verdrietig nieuws voor de koninklijke familie en zeker ook voor Queen Elizabeth. Hij was een constante figuur aan haar zijde. Hij was geliefd en onvergetelijk."

'Vredig overleden'
In een officiële verklaring laat het Britse Koningshuis weten: "Zijne Koninklijke Hoogheid is vanmorgen vredig overleden in Windsor Castle. De koninklijke familie rouwt samen met mensen over de hele wereld om zijn verlies". Bekijk de video van Sky News hieronder. Daar weer onder vind je de officiële tweet over zijn heengaan.

Video: <em>Prins Philip</em> (99) overleden, &quot;Geliefd en onvergetelijk&quot; Prins Philip is op 99-jarige leeftijd overleden, zo maakte Buckingham Palace zojuist bekend. Sky News verslaggever Rhiannon Mills reageert: "Dit is vreselijk verdrietig nieuws voor de koninklijke familie en zeker ook voor Queen Elizabeth. Hij was een constante figuur aan haar zijde. Hij was geliefd en onvergetelijk." 'Vredig overleden'In een officiële verklaring laat het Britse Koningshuis weten: "Zijne Koninklijke Hoogheid is vanmorgen vredig overleden in Windsor Castle. De koninklijke familie rouwt samen met mensen over de hele wereld om zijn verlies". Bekijk de video van Sky News hieronder. Daar weer onder vind je de officiële tweet over zijn heengaan. Bekijk ook Britse prins Philip (99) overleden: bekijk aantal hoogtepunten uit zijn leven Bekijk deze video » Video: Boris Johnson reageert op overlijden Prins Philip Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Prins Philip (99) overleden, "Geliefd en onvergetelijk"


Praat mee
Reageer hieronder op 'Prins Philip (99) overleden, "Geliefd en onvergetelijk"'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier