Gordon in 5 Tegen 5 tegen kandidaat: ‘Wat een slecht antwoord!’

Gordon in 5 Tegen 5 tegen kandidaat: ‘Wat een slecht antwoord!’

In 5 Tegen 5 vraagt presentator Gordon welk excuus mensen gebruiken om onder een verjaardagsfeest uit te komen. Een van de kandidaten denkt dat ‘geen zin’ op het lijstje met meest voorkomende antwoorden staat. Maar Gordon is niet overtuigd. “Wat een slecht antwoord!”

Bekijk het fragment van 5 Tegen 5 in de video hieronder.

5 Tegen 5 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kun de beste fragmenten en alle uitzendingen van 5 Tegen 5 terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Gordon in <em>5 Tegen 5</em> tegen kandidaat: ‘Wat een slecht antwoord!’ In 5 Tegen 5 vraagt presentator Gordon welk excuus mensen gebruiken om onder een verjaardagsfeest uit te komen. Een van de kandidaten denkt dat ‘geen zin’ op het lijstje met meest voorkomende antwoorden staat. Maar Gordon is niet overtuigd. “Wat een slecht antwoord!” Bekijk het fragment van 5 Tegen 5 in de video hieronder. 5 Tegen 5 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kun de beste fragmenten en alle uitzendingen van 5 Tegen 5 terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Gordon krijgt sneer in 5 Tegen 5: ‘Jij hebt elk jaar een andere auto’ Bekijk deze video » Gordon in 5 Tegen 5: ‘Ik draag altijd alleen een topje in de zomer’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV