Spaanse thrillerserie The Innocent vanaf 30 april bij Netflix: bekijk de trailer

Spaanse thrillerserie The Innocent vanaf 30 april bij Netflix: bekijk de trailer

Netflix komt binnenkort weer met een serie die is gebaseerd op een boek van Harlan Coben. Na onder meer The Stranger wordt The Innocent verfilmd, deze Spaanse serie kun je vanaf 30 april bekijken bij de streamingdienst. Mateo lijkt na een heftig verleden zijn leven weer goed op de rit te hebben. Maar een telefoontje schopt alles in de war en hij belandt in een nachtmerrie waarbij hij onterecht wordt beschuldigd van moord.

The Innocent is vanaf 30 april te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van The Innocent bekijken.

Spaanse thrillerserie <em>The Innocent</em> vanaf 30 april bij Netflix: bekijk de trailer Netflix komt binnenkort weer met een serie die is gebaseerd op een boek van Harlan Coben. Na onder meer The Stranger wordt The Innocent verfilmd, deze Spaanse serie kun je vanaf 30 april bekijken bij de streamingdienst. Mateo lijkt na een heftig verleden zijn leven weer goed op de rit te hebben. Maar een telefoontje schopt alles in de war en hij belandt in een nachtmerrie waarbij hij onterecht wordt beschuldigd van moord. The Innocent is vanaf 30 april te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van The Innocent bekijken. Bekijk trailer thrillerserie Your Honor (vanaf woensdag 24 maart op Net5) Bekijk deze video »
Trailer :
Spaanse thrillerserie The Innocent vanaf 30 april bij Netflix: bekijk de trailer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spaanse thrillerserie The Innocent vanaf 30 april bij Netflix: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier