Chateau Meiland over winterpret gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland over winterpret gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland over winterpret gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Chateau Meiland: Erica en Martien emotioneel na lezen oude brief Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien Meiland in tranen door eigen gedicht Bekijk deze video » Chateau Meiland: wijnen, wijnen, wijnen op het ijs Bekijk deze video » De familie Meiland geniet deze uitzending van het winterweer en pinkt een traantje weg bij oude liefdesbrieven. Chateau Meiland is elke maandag en dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl en via Gids.tv. LiefdesbrievenNostalgie bij de familie Meiland: Erica blijkt Martiens liefdesbrieven te koesteren. Bij het teruglezen pinken ze een traantje weg. GlühweinEr kan ook ouderwets worden geschaatst op het meertje om de hoek - tenminste: als ze de schaatsen kunnen vinden. Eigenlijk is weer warm worden nog het leukste van de Nederlandse wintersport. De poffertjes, glühwein en erwtensoep maken het oud-Hollandse gevoel compleet. KleurtjeWat Martien betreft mag de zomer nu wel komen; hij heeft zo'n behoefte aan lekker in de zon liggen. Gelukkig zit een gezond kleurtje tegenwoordig ook gewoon in een spuitbus. Chateau Meiland: Martien geïrriteerd door verpakking brood Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien deelt handige lifehack voor in de keuken Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien beleeft angstige momenten achter het stuur in de sneeuw Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De familie Meiland geniet deze uitzending van het winterweer en pinkt een traantje weg bij oude liefdesbrieven.

Chateau Meiland is elke maandag en dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl en via Gids.tv.

Liefdesbrieven
Nostalgie bij de familie Meiland: Erica blijkt Martiens liefdesbrieven te koesteren. Bij het teruglezen pinken ze een traantje weg.

Glühwein
Er kan ook ouderwets worden geschaatst op het meertje om de hoek - tenminste: als ze de schaatsen kunnen vinden. Eigenlijk is weer warm worden nog het leukste van de Nederlandse wintersport. De poffertjes, glühwein en erwtensoep maken het oud-Hollandse gevoel compleet.

Kleurtje
Wat Martien betreft mag de zomer nu wel komen; hij heeft zo'n behoefte aan lekker in de zon liggen. Gelukkig zit een gezond kleurtje tegenwoordig ook gewoon in een spuitbus.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier