Rick Paul van Mulligen in De Vooravond over hoe de film Brokeback Mountain hem verraste

Rick Paul van Mulligen in De Vooravond over hoe de film Brokeback Mountain hem verraste

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 9 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 9 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rick Paul van Mulligen</em> in <em>De Vooravond</em> over hoe de film Brokeback Mountain hem verraste Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 9 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 9 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Acteur Rick Paul van Mulligen keek de film Brokeback Mountain in de bioscoop en werd zenuwachtig toen de scene van twee zoenende mannen voorbij kwam. Hij keek om zich heen of mensen in de zaal dit raar zouden vinden, maar hij werd bij verrast. "Ik was blown away toen. Ik werd er helemaal emotioneel van", aldus de acteur. Hij voelde een acceptatiesfeer ontstaan. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rick Paul van Mulligen in De Vooravond over hoe de film Brokeback Mountain hem verraste

Acteur Rick Paul van Mulligen keek de film Brokeback Mountain in de bioscoop en werd zenuwachtig toen de scene van twee zoenende mannen voorbij kwam. Hij keek om zich heen of mensen in de zaal dit raar zouden vinden, maar hij werd bij verrast. "Ik was blown away toen. Ik werd er helemaal emotioneel van", aldus de acteur. Hij voelde een acceptatiesfeer ontstaan.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV