Marc van der Linden in RTL Boulevard: "Komst Harry lijkt uitgesloten op uitvaart van Prince Philip"

Marc van der Linden in RTL Boulevard: "Komst Harry lijkt uitgesloten op uitvaart van Prince Philip"

Royalty-deskundige Marc van der Linden vertelt bij RTL Boulevard over het overlijden van Prince Philip. "Philip werd het toonbeeld van en Britse gentleman."

Marc van der Linden in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Komst Harry lijkt uitgesloten op uitvaart van Prince Philip&quot; Royalty-deskundige Marc van der Linden vertelt bij RTL Boulevard over het overlijden van Prince Philip. "Philip werd het toonbeeld van en Britse gentleman." Vredig ingeslapenVoor de poort van Buckingham Palace begint zo langzamerhand een bloemenzee te ontstaan. De Britten zijn intens verdrietig nu de 'wingman' van hun Koningin, Prince Philip, op 99-jarige leeftijd is overleden. Hij is volgens het Britse Koninklijk Huis vredig ingeslapen op Windsor Castle. Dat Harry en Meghan op de begrafenis komen, lijkt overigens uitgesloten, zegt Marc van der Linden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Marc van der Linden in RTL Boulevard: "Komst Harry lijkt uitgesloten op uitvaart van Prince Philip"

Vredig ingeslapen
Voor de poort van Buckingham Palace begint zo langzamerhand een bloemenzee te ontstaan. De Britten zijn intens verdrietig nu de 'wingman' van hun Koningin, Prince Philip, op 99-jarige leeftijd is overleden. Hij is volgens het Britse Koninklijk Huis vredig ingeslapen op Windsor Castle. Dat Harry en Meghan op de begrafenis komen, lijkt overigens uitgesloten, zegt Marc van der Linden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marc van der Linden in RTL Boulevard: "Komst Harry lijkt uitgesloten op uitvaart van Prince Philip" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier