De 'bondscoaches' van Veronica Inside maken selectie voor het Nederlands Elftal

De 'bondscoaches' van Veronica Inside maken selectie voor het Nederlands Elftal

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 9 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 9 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

De 'bondscoaches' van <em>Veronica Inside</em> maken selectie voor het Nederlands Elftal Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 9 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 9 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In het fragment hierboven van Veronica Inside gaat het over de opstelling van het Nederlands Elftal. René van der Gijp, Johan Derksen en Valentijn Driessen speculeren er op los. Wie neemt Frank de Boer mee? Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
De 'bondscoaches' van Veronica Inside maken selectie voor het Nederlands Elftal

In het fragment hierboven van Veronica Inside gaat het over de opstelling van het Nederlands Elftal. René van der Gijp, Johan Derksen en Valentijn Driessen speculeren er op los. Wie neemt Frank de Boer mee?

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De 'bondscoaches' van Veronica Inside maken selectie voor het Nederlands Elftal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier