Uniek moment in Veronica Inside: Johan Derksen lacht om grapje Wilfred Genee

Uniek moment in Veronica Inside: Johan Derksen lacht om grapje Wilfred Genee

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 9 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 9 april terugkijken bij Gids.tv.

Een uniek moment bij Veronica Inside: Johan Derksen moet lachen om een grapje van Wilfred Genee. En dat gebeurt niet vaak.

Tekst gaat verder onder de video.

Uniek moment in <em>Veronica Inside</em>: Johan Derksen lacht om grapje Wilfred Genee Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 9 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 9 april terugkijken bij Gids.tv. Een uniek moment bij Veronica Inside: Johan Derksen moet lachen om een grapje van Wilfred Genee. En dat gebeurt niet vaak. Tekst gaat verder onder de video. Prince PhilipDe heren hebben het over de dood van de Britse Prince Philip. Daar weet Wilfred wel een leuk grapje over. Zelfs Johan Derksen vindt het leuk. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Uniek moment in Veronica Inside: Johan Derksen lacht om grapje Wilfred Genee

Prince Philip
De heren hebben het over de dood van de Britse Prince Philip. Daar weet Wilfred wel een leuk grapje over. Zelfs Johan Derksen vindt het leuk.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Uniek moment in Veronica Inside: Johan Derksen lacht om grapje Wilfred Genee of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier