Een rectificatie van Johan Derksen in Veronica Inside over Pascal Jansen

Een rectificatie van Johan Derksen in Veronica Inside over Pascal Jansen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 9 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 9 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Een rectificatie van Johan Derksen in <em>Veronica Inside</em> over Pascal Jansen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 9 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 9 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Johan Derksen heeft voor zijn beurt gesproken. Dat hoorde hij van Joop Brand. Johan werd door hem gebeld afgelopen week. Het ging over de uitspraken van Johan over Pascal Jansen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Een rectificatie van Johan Derksen in Veronica Inside over Pascal Jansen

Johan Derksen heeft voor zijn beurt gesproken. Dat hoorde hij van Joop Brand. Johan werd door hem gebeld afgelopen week. Het ging over de uitspraken van Johan over Pascal Jansen.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Een rectificatie van Johan Derksen in Veronica Inside over Pascal Jansen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier