TIK M AAN! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

TIK M AAN! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

TIK M AAN! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending TIK M AAN!: Rapper Donnie geeft gouden tip voor bouwen kettingreactie Bekijk deze video » In dit nieuwe programma gaan koppels van vindingrijke creatievelingen de strijd met elkaar aan om vanuit het niets de mooiste en meest complexe kettingreacties te bouwen met alledaagse voorwerpen. Elke zaterdag om 20:30 uur op NPO 2. Duo'sIn de eerste aflevering proberen dertien duo's bij de uiteindelijke zeven te komen die de komende weken de steeds moeilijker wordende opdrachten mogen doen. JuryJuryleden Joseph Herscher, wereldwijd de bekendste kettingreactiebouwer, en natuurkundige en wetenschapsjournalist Anna Gimbrère maken een definitieve keuze uit de talrijke aanmeldingen. HoogspanningDe komende weken krijgen de koppels steeds een nieuw thema om een originele kettingreactie te bouwen. Dagenlang werken ze aan hun project. Het wordt werken onder hoogspanning, hun zenuwen in bedwang houden en alles op alles zetten om de ultieme kettingreactie te bouwen. Daarna wordt de belangrijkste vraag beantwoord: werkt hij? WortelboerEmma Wortelboer volgt de kandidaten in het proces van idee tot uitvoering en Frank Evenblij leidt de competitie in de arena. Zien: Thierry Baudet en Dennis Schouten halen met parodie uit naar Emma Wortelboer Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In dit nieuwe programma gaan koppels van vindingrijke creatievelingen de strijd met elkaar aan om vanuit het niets de mooiste en meest complexe kettingreacties te bouwen met alledaagse voorwerpen. Elke zaterdag om 20:30 uur op NPO 2.

Duo's
In de eerste aflevering proberen dertien duo's bij de uiteindelijke zeven te komen die de komende weken de steeds moeilijker wordende opdrachten mogen doen.

Jury
Juryleden Joseph Herscher, wereldwijd de bekendste kettingreactiebouwer, en natuurkundige en wetenschapsjournalist Anna Gimbrère maken een definitieve keuze uit de talrijke aanmeldingen.

Hoogspanning
De komende weken krijgen de koppels steeds een nieuw thema om een originele kettingreactie te bouwen. Dagenlang werken ze aan hun project. Het wordt werken onder hoogspanning, hun zenuwen in bedwang houden en alles op alles zetten om de ultieme kettingreactie te bouwen. Daarna wordt de belangrijkste vraag beantwoord: werkt hij?

Wortelboer
Emma Wortelboer volgt de kandidaten in het proces van idee tot uitvoering en Frank Evenblij leidt de competitie in de arena.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TIK M AAN! gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier