Sterren op het Doek met Dieuwertje Blok gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek met Dieuwertje Blok gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek met Dieuwertje Blok gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Sterren Op Het Doek: Dieuwertje Blok had als puber 'licht ontvlambaar hart' Bekijk deze video » Dieuwertje Blok in Sterren Op Het Doek bij onthulling: ‘Is het een spotprent?’ Bekijk deze video » Deze week ontvangt Özcan Akyol presentatrice Dieuwertje Blok in Sterren op het Doek voor een gesprek en drie portretten. MoederIn het Lloyd Hotel in Amsterdam gaat Akyol in gesprek met Dieuwertje over haar moeder, een vrouw van joodse afkomst die zich zelf altijd zag dan 'meer dan dat'. LichtheidZe spreekt openhartig over de lichtheid van haar moeder en hoe dit haar leven beïnvloedt. Aan drie getalenteerde kunstenaars de eer haar essentie te vangen in een portret. KeuzeAan het eind van de aflevering mag Blok één schilderij mee naar huis nemen. De overige twee worden geveild voor een goed doel. Sterren Op Het Doek: Frits Spits vertelt emotioneel over ouders en verlies echtgenote Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Frits Spits kiest portret dat hem ontroert Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week ontvangt Özcan Akyol presentatrice Dieuwertje Blok in Sterren op het Doek voor een gesprek en drie portretten.

Moeder
In het Lloyd Hotel in Amsterdam gaat Akyol in gesprek met Dieuwertje over haar moeder, een vrouw van joodse afkomst die zich zelf altijd zag dan 'meer dan dat'.

Lichtheid
Ze spreekt openhartig over de lichtheid van haar moeder en hoe dit haar leven beïnvloedt. Aan drie getalenteerde kunstenaars de eer haar essentie te vangen in een portret.

Keuze
Aan het eind van de aflevering mag Blok één schilderij mee naar huis nemen. De overige twee worden geveild voor een goed doel.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sterren op het Doek met Dieuwertje Blok gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier