Detectives: Silent Witness gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: Silent Witness gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: Silent Witness gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het 22ste seizoen van de Britse detectiveserie Silent Witness elke zaterdag rond 22:15 uur te zien op NPO 2. De serie gaat over een team van forensisch onderzoekers. KeelIn de eerste aflevering wordt een man met doorgesneden keel aangetroffen in een openbaar toilet. Bij nader onderzoek blijkt deze Rico Abbey transgender te zijn. MotiefEr is ook een noodoproep binnengekomen bij een hulplijn voor transgenders, dus het lijkt erop dat het motief in die hoek gezocht moet worden. MesAls er iemand verdwijnt en nog iemand met een mes wordt aangevallen, is wel duidelijk dat de dader snel moet worden gevonden. Serie Zero vanaf 21 april te zien bij Netflix: bekijk de officiële trailer Bekijk deze video » Black Widow vanaf 9 juli in bioscoop en op Disney+, bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk trailer misdaadserie El inocente: vanaf 30 april op Netflix Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is het 22ste seizoen van de Britse detectiveserie Silent Witness elke zaterdag rond 22:15 uur te zien op NPO 2. De serie gaat over een team van forensisch onderzoekers.

Keel
In de eerste aflevering wordt een man met doorgesneden keel aangetroffen in een openbaar toilet. Bij nader onderzoek blijkt deze Rico Abbey transgender te zijn.

Motief
Er is ook een noodoproep binnengekomen bij een hulplijn voor transgenders, dus het lijkt erop dat het motief in die hoek gezocht moet worden.

Mes
Als er iemand verdwijnt en nog iemand met een mes wordt aangevallen, is wel duidelijk dat de dader snel moet worden gevonden.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Detectives: Silent Witness gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier