Eerste aflevering DNA gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering DNA gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering DNA gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Deense misdaadserie DNA start 10 april op NPO 3: bekijk de trailer Bekijk deze video » Vanaf vanavond is de Deense misdaadserie DNA elke zaterdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien op NPO 3. GelukkigDe serie gaat over rechercheur Rolf Larsen. Naast zijn werk bij de politie leidt hij een gelukkig bestaan met zijn vrouw en hun paar maanden oude dochtertje dochtertje Andrea. OntvoeringOm de ontvoering van een baby te onderzoeken, besluit hij naar Polen te gaan en Andrea mee te nemen op de veerboot. Maar als hij haar heel even alleen laat en later terugkomt, is ze verdwenen. KansVijf jaar later krijgt Rolf alsnog de kans om erachter te komen wat er met zijn dochter is gebeurd. Marvel Studios Loki vanaf 11 juni op Disney+, bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk trailer misdaadserie El inocente: vanaf 30 april op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Monster: vanaf 7 mei op Netflix Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is de Deense misdaadserie DNA elke zaterdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien op NPO 3.

Gelukkig
De serie gaat over rechercheur Rolf Larsen. Naast zijn werk bij de politie leidt hij een gelukkig bestaan met zijn vrouw en hun paar maanden oude dochtertje dochtertje Andrea.

Ontvoering
Om de ontvoering van een baby te onderzoeken, besluit hij naar Polen te gaan en Andrea mee te nemen op de veerboot. Maar als hij haar heel even alleen laat en later terugkomt, is ze verdwenen.

Kans
Vijf jaar later krijgt Rolf alsnog de kans om erachter te komen wat er met zijn dochter is gebeurd.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste aflevering DNA gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier