Op1 gemist? Freek Bartels gaat prins Harry spelen in musical Diana & Zonen

Op1 gemist? Freek Bartels gaat prins Harry spelen in musical Diana & Zonen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Freek Bartels vertelt bij Op1 meer over de musical Diana & Zonen. Hij gaat de rol van prins Harry vertolken, en het belooft een bijzonder verhaal te worden. In het stuk neemt de overleden prinses Diana, Harry’s moeder, namelijk de rol over van de psycholoog.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Freek Bartels gaat prins Harry spelen in musical Diana &amp; Zonen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Freek Bartels vertelt bij Op1 meer over de musical Diana & Zonen. Hij gaat de rol van prins Harry vertolken, en het belooft een bijzonder verhaal te worden. In het stuk neemt de overleden prinses Diana, Harry’s moeder, namelijk de rol over van de psycholoog. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Freek Bartels gaat prins Harry spelen in musical Diana & Zonen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Freek Bartels gaat prins Harry spelen in musical Diana & Zonen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier