Op1 gemist? Rachel Hazes laat privébeelden uit André Hazes-docu zien

Op1 gemist? Rachel Hazes laat privébeelden uit André Hazes-docu zien

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Rachel Hazes vertelt bij Op1 meer over de documentaire Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes, die binnenkort op tv te zien is. In de talkshow is ook alvast een voorproefje te zien.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Rachel Hazes laat privébeelden uit André Hazes-docu zien Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Rachel Hazes vertelt bij Op1 meer over de documentaire Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes, die binnenkort op tv te zien is. In de talkshow is ook alvast een voorproefje te zien. Lees verder onder de video. Zo vierde André Hazes vakantieIn de docuserie zijn namelijk privébeelden te zien die de familie Hazes zelf jaren geleden heeft opgenomen. Zo wil zijn vrouw Rachel bijvoorbeeld ook de humor laten zien die de volkszanger had. In de homevideo’s zie je onder meer hoe Hazes, die in 2004 overleed, vakantie vierde.ad. Bekijk het fragment van Op1 in de video hierboven. De docuserie Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes is vanaf woensdag 14 april om 20.30 uur te zien bij NPO 3. Daarna kun je alle afleveringen van Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Rachel Hazes laat privébeelden uit André Hazes-docu zien

Zo vierde André Hazes vakantie
In de docuserie zijn namelijk privébeelden te zien die de familie Hazes zelf jaren geleden heeft opgenomen. Zo wil zijn vrouw Rachel bijvoorbeeld ook de humor laten zien die de volkszanger had. In de homevideo’s zie je onder meer hoe Hazes, die in 2004 overleed, vakantie vierde.
ad.

Bekijk het fragment van Op1 in de video hierboven.

De docuserie Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes is vanaf woensdag 14 april om 20.30 uur te zien bij NPO 3. Daarna kun je alle afleveringen van Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Rachel Hazes laat privébeelden uit André Hazes-docu zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier