Premier League Darts: Michael van Gerwen speelt 6-6 gelijk tegen Nathan Aspinall

Premier League Darts: Michael van Gerwen speelt 6-6 gelijk tegen Nathan Aspinall

Michael van Gerwen heeft het vrijdagavond behoorlijk spannend gemaakt in zijn dartswedstrijd tegen Nathan Aspinall voor de Premier League Darts. De enige Nederlander in het spelersveld speelde uiteindelijk met 6-6 gelijk en wist de overwinning net niet naar zich toe te trekken. Ondanks dat hij een pijl had voor de overwinning, maar die miste hij.

Bekijk de samenvatting van Michael van Gerwen - Nathan Aspinall hieronder. Bekijk het volledige speelschema van de Premier League Darts 2021 op Gids.tv.

<em>Premier League Darts</em>: Michael van Gerwen speelt 6-6 gelijk tegen Nathan Aspinall Michael van Gerwen heeft het vrijdagavond behoorlijk spannend gemaakt in zijn dartswedstrijd tegen Nathan Aspinall voor de Premier League Darts. De enige Nederlander in het spelersveld speelde uiteindelijk met 6-6 gelijk en wist de overwinning net niet naar zich toe te trekken. Ondanks dat hij een pijl had voor de overwinning, maar die miste hij. Bekijk de samenvatting van Michael van Gerwen - Nathan Aspinall hieronder. Bekijk het volledige speelschema van de Premier League Darts 2021 op Gids.tv. Premier League Darts: José de Sousa gooit 9-darter tegen Nathan Aspinall Bekijk deze video » Zien: Michael van Gerwen verliest ruim van James Wade in Premier League Darts Bekijk deze video »
Darts :
Premier League Darts: Michael van Gerwen speelt 6-6 gelijk tegen Nathan Aspinall


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Premier League Darts: Michael van Gerwen speelt 6-6 gelijk tegen Nathan Aspinall of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier