LuckyTV: scherp interview over slapen: ‘Hoe weet ik dat je niet gewoon wat lult?’

LuckyTV: scherp interview over slapen: ‘Hoe weet ik dat je niet gewoon wat lult?’

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

In LuckyTV wordt een belangrijk onderwerp aangesneden: slapen. Mark houdt een diepte-interview met een dame die alles denkt te weten over slapen en matrassen, maar Mark zet zijn vraagtekens bij haar kennis.

Lees verder onder de video.

<em>LuckyTV</em>: scherp interview over slapen: ‘Hoe weet ik dat je niet gewoon wat lult?’ Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. In LuckyTV wordt een belangrijk onderwerp aangesneden: slapen. Mark houdt een diepte-interview met een dame die alles denkt te weten over slapen en matrassen, maar Mark zet zijn vraagtekens bij haar kennis. Lees verder onder de video. 'Relaxed als je rest van je leven zou kunnen slapen'“Hoe weet ik nou dat je niet gewoon wat lult?”, aldus de interviewer. “Dat is toch triest, hoe kun je dat wetenschappelijk bewijzen?” Uiteindelijk lijkt hij wel overtuigd van haar verhaal. “Eigenlijk zou het relaxed zijn dat je de rest van je leven zou kunnen slapen.” Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. LuckyTV: Joost Eerdmans wil dat Farid Azarkan bek houdt en Liane den Haan is dronken Bekijk deze video » LuckyTV: koning Willy worstelt met mondkapje bij bezoek aan verzorgingstehuis Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: scherp interview over slapen: ‘Hoe weet ik dat je niet gewoon wat lult?’

'Relaxed als je rest van je leven zou kunnen slapen'
“Hoe weet ik nou dat je niet gewoon wat lult?”, aldus de interviewer. “Dat is toch triest, hoe kun je dat wetenschappelijk bewijzen?” Uiteindelijk lijkt hij wel overtuigd van haar verhaal. “Eigenlijk zou het relaxed zijn dat je de rest van je leven zou kunnen slapen.”

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: scherp interview over slapen: ‘Hoe weet ik dat je niet gewoon wat lult?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier