Hugo de Jonge bij Beau: ‘Begin juli heeft iedereen eerste prik en is 2/3 beschermd’

Hugo de Jonge bij Beau: ‘Begin juli heeft iedereen eerste prik en is 2/3 beschermd’

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 9 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Hugo de Jonge geeft bij Beau een uitgebreide update over het vaccinatieproces. “We hebben inmiddels drie miljoen mensen geprikt. En de tweede helft van April verwacht ik er vier miljoen te kunnen doen.”

Lees verder onder de video.

Hugo de Jonge bij <em>Beau</em>: ‘Begin juli heeft iedereen eerste prik en is 2/3 beschermd’ Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 9 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Hugo de Jonge geeft bij Beau een uitgebreide update over het vaccinatieproces. “We hebben inmiddels drie miljoen mensen geprikt. En de tweede helft van April verwacht ik er vier miljoen te kunnen doen.” Lees verder onder de video. ‘Wordt alleen niet waar als de leveringen tegenvallen’“Op de drempel van de zomer, begin juli, verwacht ik dat iedereen in ieder geval een eerste prik heeft gehad en 2/3 van de mensen volledig is beschermd.”, aldus de minister van Volksgezondheid. “Dat is wat ik verwacht. Dat gaat alleen maar niet waar worden als de leveringen tegenvallen.” Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hugo de Jonge bij Beau: ‘Begin juli heeft iedereen eerste prik en is 2/3 beschermd’

‘Wordt alleen niet waar als de leveringen tegenvallen’
“Op de drempel van de zomer, begin juli, verwacht ik dat iedereen in ieder geval een eerste prik heeft gehad en 2/3 van de mensen volledig is beschermd.”, aldus de minister van Volksgezondheid. “Dat is wat ik verwacht. Dat gaat alleen maar niet waar worden als de leveringen tegenvallen.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge bij Beau: ‘Begin juli heeft iedereen eerste prik en is 2/3 beschermd’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier