Hugo de Jonge (Beau) tempert verwachting versoepeling: ‘Ik zie wanhoop ziekenhuizen’

Hugo de Jonge (Beau) tempert verwachting versoepeling: ‘Ik zie wanhoop ziekenhuizen’

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 9 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Hugo de Jonge ziet in de samenleving dat veel mensen verwachten dat er aankomende week versoepelingen worden aangekondigd. Maar Hugo de Jonge drukte deze hoop bij Beau de kop in.

Lees verder onder de video.

Hugo de Jonge (<em>Beau</em>) tempert verwachting versoepeling: ‘Ik zie wanhoop ziekenhuizen’ Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 9 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Hugo de Jonge ziet in de samenleving dat veel mensen verwachten dat er aankomende week versoepelingen worden aangekondigd. Maar Hugo de Jonge drukte deze hoop bij Beau de kop in. Lees verder onder de video. ‘We zijn nog niet over de piek heen’“Dat ga ik temperen. Dat ga ik expres doen, omdat ik ook zie welke wanhoop dat veroorzaakt in de ziekenhuizen”, aldus De Jonge. De verwachtingen zijn wel dat de derde golf van het coronavirus minder heftig wordt, al is De Jonge niet te optimistisch. “We zijn nog niet over die piek heen.” Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hugo de Jonge (Beau) tempert verwachting versoepeling: ‘Ik zie wanhoop ziekenhuizen’

‘We zijn nog niet over de piek heen’
“Dat ga ik temperen. Dat ga ik expres doen, omdat ik ook zie welke wanhoop dat veroorzaakt in de ziekenhuizen”, aldus De Jonge. De verwachtingen zijn wel dat de derde golf van het coronavirus minder heftig wordt, al is De Jonge niet te optimistisch. “We zijn nog niet over die piek heen.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge (Beau) tempert verwachting versoepeling: ‘Ik zie wanhoop ziekenhuizen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV