Beau gemist? Suse van Kleef bespreekt bijzonder leven van overleden prins Philip

Beau gemist? Suse van Kleef bespreekt bijzonder leven van overleden prins Philip

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 9 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Vrijdag is bekend geworden dat de Britse prins Philip op 99-jarige leeftijd is overleden. Suse van Kleef vertelt bij Beau meer over zijn bijzondere leven.

Lees verder onder de video.

<em>Beau</em> gemist? Suse van Kleef bespreekt bijzonder leven van <em>overleden prins Philip</em> Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 9 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Vrijdag is bekend geworden dat de Britse prins Philip op 99-jarige leeftijd is overleden. Suse van Kleef vertelt bij Beau meer over zijn bijzondere leven. Lees verder onder de video. Hoe gelukkig was prins Philip?Philip was maar liefst 73 jaar getrouwd met koningin Elizabeth. Voor deze rol heeft hij heel wat eigen ambities opzij moeten zetten. Van Kleef vindt het dan ook lastig te zeggen of hij een heel gelukkig leven heeft geleid. Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Suse van Kleef bespreekt bijzonder leven van overleden prins Philip

Hoe gelukkig was prins Philip?
Philip was maar liefst 73 jaar getrouwd met koningin Elizabeth. Voor deze rol heeft hij heel wat eigen ambities opzij moeten zetten. Van Kleef vindt het dan ook lastig te zeggen of hij een heel gelukkig leven heeft geleid.

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Suse van Kleef bespreekt bijzonder leven van overleden prins Philip of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier