Zien: Prinses Ariane van Oranje-Nassau blaast vandaag veertien kaarsjes uit

Zien: Prinses Ariane van Oranje-Nassau blaast vandaag veertien kaarsjes uit

Vandaag 10 april is prinses Ariane jarig. De jongste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima is vandaag veertien jaar geworden. Ariane Wilhelmina Máxima Ines Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau is de derde in lijn voor de troonopvolging, maar veel weten we nog niet over deze prinses.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Prinses Ariane</em> van Oranje-Nassau blaast vandaag <em>veertien</em> kaarsjes uit Vandaag 10 april is prinses Ariane jarig. De jongste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima is vandaag veertien jaar geworden. Ariane Wilhelmina Máxima Ines Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau is de derde in lijn voor de troonopvolging, maar veel weten we nog niet over deze prinses. Tekst gaat verder onder de video. SchoolAriane is de derde prinses in lijn voor de troonopvolging en dat maakt haar levensindeling nét iets anders dan die van haar zussen. De prinses zit momenteel in het tweede jaar van het Gymnasium en krijgt zelf de keuze over haar vakkenpakket. Ariane zal in de toekomst haar eigen 'broek' moeten ophouden en daarom is school enorm van belang. Hobby’sNaast de bekende hobby’s zoals hockey en jazzballet speelt Ariane ook graag op de gitaar, net zoals haar moeder Máxima. Daarnaast is de prinses ook in het bezit van een schattige pony genaamd 'Fredje'. Bekijk hierboven de video van De Telegraaf. Bekijk ook Zien: Jonge royals steeds vaker influencers op Instagram (video) Bekijk deze video » Willem-Alexander: "Motivatie Ariane, Alexia & Amalia voor thuisonderwijs is weg" (video) Bekijk deze video » Koningsdag 2021: 'Amalia, Alexia & Ariane aan talkshowtafel in Eindhoven' Bekijk deze video »
Royals :
Zien: Prinses Ariane van Oranje-Nassau blaast vandaag veertien kaarsjes uit

School
Ariane is de derde prinses in lijn voor de troonopvolging en dat maakt haar levensindeling nét iets anders dan die van haar zussen. De prinses zit momenteel in het tweede jaar van het Gymnasium en krijgt zelf de keuze over haar vakkenpakket. Ariane zal in de toekomst haar eigen 'broek' moeten ophouden en daarom is school enorm van belang.

Hobby’s
Naast de bekende hobby’s zoals hockey en jazzballet speelt Ariane ook graag op de gitaar, net zoals haar moeder Máxima. Daarnaast is de prinses ook in het bezit van een schattige pony genaamd 'Fredje'.

Bekijk hierboven de video van De Telegraaf.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Prinses Ariane van Oranje-Nassau blaast vandaag veertien kaarsjes uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier