Beau gemist? Journaliste Suzanne Bosman is dol op heavy metal

Beau gemist? Journaliste Suzanne Bosman is dol op heavy metal

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 9 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Suzanne Bosman heeft een wellicht opvallende hobby voor iemand die volgens Beau bekendstaat als een ‘keurige’ journaliste. Naast het presenteren op Radio 1 vindt ze het namelijk heerlijk om naar heavy metal te luisteren. Ze is dol op tattoos en losgaan in gruizige zaaltjes…

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Journaliste Suzanne Bosman is dol op heavy metal Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 9 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Suzanne Bosman heeft een wellicht opvallende hobby voor iemand die volgens Beau bekendstaat als een ‘keurige’ journaliste. Naast het presenteren op Radio 1 vindt ze het namelijk heerlijk om naar heavy metal te luisteren. Ze is dol op tattoos en losgaan in gruizige zaaltjes… Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Journaliste Suzanne Bosman is dol op heavy metal


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Journaliste Suzanne Bosman is dol op heavy metal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier