Beau gemist? Edwin Evers zingt zijn eigen nummer Stad En Land live

Beau gemist? Edwin Evers zingt zijn eigen nummer Stad En Land live

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 9 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Edwin Evers is na het stoppen als dj bij Radio 538 druk bezig geweest met zijn eigen plaat. Evers was te gast bij Beau om zijn eigen liedje Stad En Land live te spelen.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Edwin Evers zingt zijn eigen nummer <em>Stad En Land</em> live Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 9 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Edwin Evers is na het stoppen als dj bij Radio 538 druk bezig geweest met zijn eigen plaat. Evers was te gast bij Beau om zijn eigen liedje Stad En Land live te spelen. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Edwin Evers zingt zijn eigen nummer Stad En Land live


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Edwin Evers zingt zijn eigen nummer Stad En Land live of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier