Bed & Breakfast: kijkers zwaar geïrriteerd door zeurende Gerrie en Dennis

Bed & Breakfast: kijkers zwaar geïrriteerd door zeurende Gerrie en Dennis

Bed & Breakfast gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Het programma Bed & Breakfast zorgde vrijdagavond voor heel wat reacties op sociale media. De kijkers waren namelijk bepaald niet te spreken over het gedrag van Gerrie en Dennis.

Lees verder onder de video.

<em>Bed &amp; Breakfast</em>: kijkers zwaar geïrriteerd door zeurende Gerrie en Dennis Bed & Breakfast gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Het programma Bed & Breakfast zorgde vrijdagavond voor heel wat reacties op sociale media. De kijkers waren namelijk bepaald niet te spreken over het gedrag van Gerrie en Dennis. Lees verder onder de video. Gerrie en Dennis branden andere B&B's afDe heren gooiden namelijk bakken kritiek over de andere kandidaten heen die meededen aan het programma. Zelf kregen de mannen uit Groningen behoorlijk wat complimenten toen de andere duo’s in hun B&B logeerden. Maar toen Gerrie en Dennis bij de rest op bezoek gingen hadden ze weinig positieve woorden en brandden ze de Bed & Breakfasts snoeihard af. En dat kunnen de kijkers niet waarderen… Bekijk een kort fragment uit Bed & Breakfast in de video hierboven. Hieronder kun je een aantal reacties lezen van boze kijkers op het gedrag van de heren in Bed & Breakfast. Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv. Bed & Breakfast: ‘Zo kun je vervelende partner opsluiten met nachtlampje’ Bekijk deze video » Vrijdag in Bed & Breakfast: kalk op de kraan en een kuil in bed Bekijk deze video »
TV :
Bed & Breakfast: kijkers zwaar geïrriteerd door zeurende Gerrie en Dennis

Gerrie en Dennis branden andere B&B's af
De heren gooiden namelijk bakken kritiek over de andere kandidaten heen die meededen aan het programma. Zelf kregen de mannen uit Groningen behoorlijk wat complimenten toen de andere duo’s in hun B&B logeerden. Maar toen Gerrie en Dennis bij de rest op bezoek gingen hadden ze weinig positieve woorden en brandden ze de Bed & Breakfasts snoeihard af. En dat kunnen de kijkers niet waarderen…

Bekijk een kort fragment uit Bed & Breakfast in de video hierboven. Hieronder kun je een aantal reacties lezen van boze kijkers op het gedrag van de heren in Bed & Breakfast.

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bed & Breakfast: kijkers zwaar geïrriteerd door zeurende Gerrie en Dennis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier