Video: Braziliaanse piloot overleeft 36 dagen in de jungle na vliegtuigcrash

Video: Braziliaanse piloot overleeft 36 dagen in de jungle na vliegtuigcrash

Een bijzonder verhaal uit Brazilië. Eind januari stortte piloot Antonio Sena met zijn vliegtuigje neer in de jungle. Antonio raakte niet gewond, wel kwam hij midden in de Amazone terecht op een plek waar allerlei gevaarlijke dieren leven. De piloot kwam er na een aantal dagen achter dat niemand hem zou vinden en besloot dus om zelf maar op pad te gaan. Meer dan vijf weken at hij planten en kleine dieren om te overleven in de jungle. Na zesendertig dagen kwam Antonio terug in de bewoonde wereld.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Video: <em>Braziliaanse</em> piloot overleeft 36 dagen in de jungle na <em>vliegtuigcrash</em> Een bijzonder verhaal uit Brazilië. Eind januari stortte piloot Antonio Sena met zijn vliegtuigje neer in de jungle. Antonio raakte niet gewond, wel kwam hij midden in de Amazone terecht op een plek waar allerlei gevaarlijke dieren leven. De piloot kwam er na een aantal dagen achter dat niemand hem zou vinden en besloot dus om zelf maar op pad te gaan. Meer dan vijf weken at hij planten en kleine dieren om te overleven in de jungle. Na zesendertig dagen kwam Antonio terug in de bewoonde wereld. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Heftige beelden vanuit brandend vliegtuig Rusland Bekijk deze video » Verongelukte Emiliano Sala vergiftigd door koolmonoxide Bekijk deze video » Personenvliegtuigje stort neer op auto’s in Brazilië: drie doden Bekijk deze video »
Buitenland :
Video: Braziliaanse piloot overleeft 36 dagen in de jungle na vliegtuigcrash


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Braziliaanse piloot overleeft 36 dagen in de jungle na vliegtuigcrash of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier