Zien: Winterse Buien en vorst trekken de komende week door Nederland

Zien: Winterse Buien en vorst trekken de komende week door Nederland

Ga voor een uitgebreid weerbericht naar Weer.nl.

Zien: <em>Winterse Buien</em> en vorst trekken de komende week door <em>Nederland</em> Ga voor een uitgebreid weerbericht naar Weer.nl. Het mag dan wel lente zijn, maar er komt wederom een koude periode aan. Winterse buien en vorst, we zijn er voorlopig nog niet vanaf. Fruittelers zijn er komende week maar druk mee. Er wordt massaal gesproeid om de bloesem te beschermen tegen de vorst. Weervrouw Amara legt uit hoe dit precies werkt. Bekijk de beelden van WeerNL hierboven. Bekijk ook Lente 2021 wordt warmer dan normaal, bekijk hier de verwachting Bekijk deze video »
Weer :
Zien: Winterse Buien en vorst trekken de komende week door Nederland

Het mag dan wel lente zijn, maar er komt wederom een koude periode aan. Winterse buien en vorst, we zijn er voorlopig nog niet vanaf. Fruittelers zijn er komende week maar druk mee. Er wordt massaal gesproeid om de bloesem te beschermen tegen de vorst. Weervrouw Amara legt uit hoe dit precies werkt.

Bekijk de beelden van WeerNL hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Winterse Buien en vorst trekken de komende week door Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier