LEGO Masters: Ruben Nicolai onder de indruk van puisten op LEGO-schilderij

LEGO Masters: Ruben Nicolai onder de indruk van puisten op LEGO-schilderij

In LEGO Masters is Ruben Nicolai behoorlijk onder de indruk van een van de portretten die door een kandidaat van LEGO is gemaakt. Vooral een onderdeel trekt de aandacht van de presentator. “Ik vind die puisten zo heftig”, lacht Ruben.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van LEGO Masters in de video hieronder.

LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

<em>LEGO Masters</em>: Ruben Nicolai onder de indruk van puisten op LEGO-schilderij In LEGO Masters is Ruben Nicolai behoorlijk onder de indruk van een van de portretten die door een kandidaat van LEGO is gemaakt. Vooral een onderdeel trekt de aandacht van de presentator. “Ik vind die puisten zo heftig”, lacht Ruben. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van LEGO Masters in de video hieronder. LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. Zien: Ruben Nicolai kiest De Lama's boven LEGO Masters Bekijk deze video » Zaterdag in LEGO Masters: kandidaten moeten schilderij van LEGO maken Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LEGO Masters: Ruben Nicolai onder de indruk van puisten op LEGO-schilderij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier