Sterren Op Het Doek: Dieuwertje Blok had als puber 'licht ontvlambaar hart'

Sterren Op Het Doek: Dieuwertje Blok had als puber 'licht ontvlambaar hart'

In de uitzending van Sterren Op Het Doek van zaterdagavond is Dieuwertje Blok te gast. Zij vertelt dat haar moeder vroeger tegen haar zei dat ze een ‘licht ontvlambaar’ hart had, als ze voor de zoveelste keer verliefd was. En Dieuwertje herkende dan ook veel toen ze het dagboek van haar moeder las. “Ik lees dat dagboek en het zou bijna een op een mijn puberdagboek kunnen zijn. Het gaat voornamelijk over jongens.”

Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek hieronder.

Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sterren Op Het Doek</em>: Dieuwertje Blok had als puber 'licht ontvlambaar hart' In de uitzending van Sterren Op Het Doek van zaterdagavond is Dieuwertje Blok te gast. Zij vertelt dat haar moeder vroeger tegen haar zei dat ze een ‘licht ontvlambaar’ hart had, als ze voor de zoveelste keer verliefd was. En Dieuwertje herkende dan ook veel toen ze het dagboek van haar moeder las. “Ik lees dat dagboek en het zou bijna een op een mijn puberdagboek kunnen zijn. Het gaat voornamelijk over jongens.” Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek hieronder. Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren Op Het Doek: Ruth Jacott kan niet wachten op onthulling portretten: ‘Kom! Nu!’ Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Frits Spits kiest portret dat hem ontroert Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sterren Op Het Doek: Dieuwertje Blok had als puber 'licht ontvlambaar hart' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier