Video: Amerikaanse rapper DMX overleden aan gevolgen van een hartaanval

Video: Amerikaanse rapper DMX overleden aan gevolgen van een hartaanval

De Amerikaanse rap-legende DMX is vannacht overleden aan de gevolgen van een hartaanval. De pas 50-jarige hiphopartiest werd vorige week met spoed opgenomen in een ziekenhuis in New York. Veel fans verzamelden zich afgelopen week rondom het ziekenhuis om hun steun te betuigen, maar vannacht stierf hij.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Amerikaanse rapper <em>DMX</em> overleden aan gevolgen van een <em>hartaanval</em> De Amerikaanse rap-legende DMX is vannacht overleden aan de gevolgen van een hartaanval. De pas 50-jarige hiphopartiest werd vorige week met spoed opgenomen in een ziekenhuis in New York. Veel fans verzamelden zich afgelopen week rondom het ziekenhuis om hun steun te betuigen, maar vannacht stierf hij. Tekst gaat verder onder de video. DrugsprobleemEarl Simons, beter bekend als DMX brak in 1998 door met zijn debuutalbum 'It's Dark and Hell is not'. In de jaren die volgde scoorde de rapper nog veel meer hits. DMX heeft maar liefst vijftien kinderen en kampte al jaren met drugsproblemen. In 2016 werd de artiest al eens bewusteloos op een parkeerplaats in New York gevonden. Bekijk de video van CNN hierboven. Bekijk ook Zien: Kraantje Pappie over z'n paniekaanvallen en vaderschap Bekijk deze video » Zien: Rapper Snelle trekt noodgedwongen aan handrem door oververmoeidheid Bekijk deze video »
Muziek :
Video: Amerikaanse rapper DMX overleden aan gevolgen van een hartaanval

Drugsprobleem
Earl Simons, beter bekend als DMX brak in 1998 door met zijn debuutalbum 'It's Dark and Hell is not'. In de jaren die volgde scoorde de rapper nog veel meer hits. DMX heeft maar liefst vijftien kinderen en kampte al jaren met drugsproblemen. In 2016 werd de artiest al eens bewusteloos op een parkeerplaats in New York gevonden.

Bekijk de video van CNN hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Amerikaanse rapper DMX overleden aan gevolgen van een hartaanval of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier