Video: Gerard Joling in Hoge Bomen: "Mag ik eerst even een wijntje"

Video: Gerard Joling in Hoge Bomen: "Mag ik eerst even een wijntje"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Hoge Bomen op zaterdag 10 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv.

Video: Gerard Joling in <em>Hoge Bomen</em>: &quot;Mag ik eerst even een <em>wijntje</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Hoge Bomen op zaterdag 10 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv. Vorige week veraste Jack van Gelder vriend en vijand met zijn spectaculaire optreden tijdens Hoge Bomen. Deze week is niemand minder dan Gerard Joling te gast in het praatprogramma van Jeroen van der Boom. Voordat de twee beginnen met hun gesprek heeft Gerard nog wel één verzoek: "Zou ik eerst even een wijntje mogen?" Bekijk ook Jan Smit in Hoge Bomen over frictie met Kees Tol: "Ik stootte mijn hele inner circle af" Bekijk deze video » Hoge Bomen gemist? Jack van Gelder in tranen over de toekomst op tv Bekijk deze video »

Vorige week veraste Jack van Gelder vriend en vijand met zijn spectaculaire optreden tijdens Hoge Bomen. Deze week is niemand minder dan Gerard Joling te gast in het praatprogramma van Jeroen van der Boom. Voordat de twee beginnen met hun gesprek heeft Gerard nog wel één verzoek: "Zou ik eerst even een wijntje mogen?"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Gerard Joling in Hoge Bomen: "Mag ik eerst even een wijntje" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier