Sciencefictionfilm I Am Legend zaterdag bij Veronica: bekijk de trailer

Sciencefictionfilm I Am Legend zaterdag bij Veronica: bekijk de trailer

Kijk hier waar je I Am Legend kunt streamen.

Vanavond wordt bij Veronica de sciencefictionfilm I Am Legend uit 2007 uitgezonden. Dit verhaal draait om wetenschapper Robert Neville, een rol van Will Smith. Het lukt hem niet om de wereld te redden van een dodelijk virus, maar Neville blijkt immuun te zijn en lijkt de enige overlevende te zijn in New York en misschien wel de hele wereld. Jarenlang hoopt hij andere overlevenden te vinden, terwijl er gevaar dreigt van gemuteerde slachtoffers. Neville probeert de mensheid te redden en hij heeft nog maar één doel: een geneesmiddel vinden voor het virus door zijn eigen bloed te gebruiken.

De film I Am Legend is zaterdag 10 april om 20.00 uur te zien bij Veronica. In de video hieronder kun je de trailer van I Am Legend bekijken.

Sciencefictionfilm <em>I Am Legend</em> zaterdag bij Veronica: bekijk de trailer Kijk hier waar je I Am Legend kunt streamen. Vanavond wordt bij Veronica de sciencefictionfilm I Am Legend uit 2007 uitgezonden. Dit verhaal draait om wetenschapper Robert Neville, een rol van Will Smith. Het lukt hem niet om de wereld te redden van een dodelijk virus, maar Neville blijkt immuun te zijn en lijkt de enige overlevende te zijn in New York en misschien wel de hele wereld. Jarenlang hoopt hij andere overlevenden te vinden, terwijl er gevaar dreigt van gemuteerde slachtoffers. Neville probeert de mensheid te redden en hij heeft nog maar één doel: een geneesmiddel vinden voor het virus door zijn eigen bloed te gebruiken. De film I Am Legend is zaterdag 10 april om 20.00 uur te zien bij Veronica. In de video hieronder kun je de trailer van I Am Legend bekijken. Bekijk de trailer van The Woman in the Window, 14 mei te zien op Netflix Bekijk deze video » Spaanse thrillerserie The Innocent vanaf 30 april bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Sciencefictionfilm I Am Legend zaterdag bij Veronica: bekijk de trailer


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sciencefictionfilm I Am Legend zaterdag bij Veronica: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV