Video: 11-jarige Daan de Swart componeert muziekstuk voor beroemde band

Video: 11-jarige Daan de Swart componeert muziekstuk voor beroemde band

Voor de pas 11-jarige Daan de Swart is het een droom die uitkomt. De afgelopen week is hij druk bezig geweest met het componeren van een muziekstuk voor een beroemd orkest. Dat is natuurlijk hartstikke lastig, maar voor Daan niet. Het muziekstuk heet ‘Een dag in mei’ en het NOS Jeugdjournaal ging langs tijdens de generale repetitie.

Bekijk hieronder de video van het NOS Jeugdjournaal.

Video: 11-jarige Daan de Swart <em>componeert</em> muziekstuk voor <em>beroemde</em> band Voor de pas 11-jarige Daan de Swart is het een droom die uitkomt. De afgelopen week is hij druk bezig geweest met het componeren van een muziekstuk voor een beroemd orkest. Dat is natuurlijk hartstikke lastig, maar voor Daan niet. Het muziekstuk heet ‘Een dag in mei’ en het NOS Jeugdjournaal ging langs tijdens de generale repetitie. Bekijk hieronder de video van het NOS Jeugdjournaal. Bekijk ook Bijzondere beelden: Pokémon kaart 'Charizard' verkocht voor 265 duizend euro Bekijk deze video » Video: Dit is de rijkste Nederlander met een vermogen van 14 miljard euro Bekijk deze video » Video: Braziliaanse piloot overleeft 36 dagen in de jungle na vliegtuigcrash Bekijk deze video »
Muziek :
Video: 11-jarige Daan de Swart componeert muziekstuk voor beroemde band


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: 11-jarige Daan de Swart componeert muziekstuk voor beroemde band of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier