Zondag in Goed Fout: Sander Schimmelpenninck en Lale Gül over bedreigingen

Zondag in Goed Fout: Sander Schimmelpenninck en Lale Gül over bedreigingen

Zondag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van het programma Goed Fout. Deze keer zijn Sander Schimmelpenninck en Lale Gül te gast. Beiden hebben te maken gehad met bedreigingen, hier vertellen de presentator en schrijfster meer over. Maar ze oordelen ook over wat er tegenwoordig nog kan en wat niet. “Ik ben voor radicale vrijheid van meningsuiting”, aldus Gül.

Bekijk de beelden van een nieuwe aflevering van Goed Fout in de video hieronder.

Het programma Goed Fout is elke zondag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Goed Fout terugkijken bij Gids.tv.

Zondag in <em>Goed Fout</em>: Sander Schimmelpenninck en Lale Gül over bedreigingen Zondag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van het programma Goed Fout. Deze keer zijn Sander Schimmelpenninck en Lale Gül te gast. Beiden hebben te maken gehad met bedreigingen, hier vertellen de presentator en schrijfster meer over. Maar ze oordelen ook over wat er tegenwoordig nog kan en wat niet. “Ik ben voor radicale vrijheid van meningsuiting”, aldus Gül. Bekijk de beelden van een nieuwe aflevering van Goed Fout in de video hieronder. Het programma Goed Fout is elke zondag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Goed Fout terugkijken bij Gids.tv. Martijn Koning in Goed Fout: ‘Nieuwe aanspreekvorm ‘hen’ is heel verwarrend’ Bekijk deze video » Sander Schimmelpenninck in Goed Fout: "Ik word regelmatig met de dood bedreigd" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Goed Fout: Sander Schimmelpenninck en Lale Gül over bedreigingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier