We Want More: André Hazes en Ali B gaan op de vuist in halve finale

We Want More: André Hazes en Ali B gaan op de vuist in halve finale

Ali B en André Hazes hebben het leuk gehad tijdens de eerste halve finale van We Want More. De twee juryleden gingen elkaars buikspieren testen, maar voor Ali B pakte dat niet goed uit: "Klootzak dat is niet opbouwen!"

Lees verder onder de video.

We Want More: <em>André Hazes</em> en <em>Ali B</em> gaan op de vuist in <em>halve finale</em> Ali B en André Hazes hebben het leuk gehad tijdens de eerste halve finale van We Want More. De twee juryleden gingen elkaars buikspieren testen, maar voor Ali B pakte dat niet goed uit: "Klootzak dat is niet opbouwen!" Lees verder onder de video. AlfamannenAli vroeg na het optreden van één van de finalisten of hij mocht testen hoe sterk de buikspieren van André Hazes waren. André zelf moest even nadenken, maar stemde al snel in. Het was een ware patstelling op het podium van We Want More, om de beurt sloegen de juryleden elkaar in de maag. Na afloop kon Ali het niet laten om zijn 'sixpack' eventjes te showen voor heel Nederland. Bekijk het fragment van We Want More in de video hierboven. We Want More is elke zaterdag rond 20.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van We Want More terugkijken op Gids.tv. We Want More: Jurylid Henk Poort zingt 'Phantom Of The Opera' Bekijk deze video » We Want More gemist? Jurylid Ali B komt alleen langs op één voorwaarde Bekijk deze video »

Alfamannen
Ali vroeg na het optreden van één van de finalisten of hij mocht testen hoe sterk de buikspieren van André Hazes waren. André zelf moest even nadenken, maar stemde al snel in. Het was een ware patstelling op het podium van We Want More, om de beurt sloegen de juryleden elkaar in de maag. Na afloop kon Ali het niet laten om zijn 'sixpack' eventjes te showen voor heel Nederland.

Bekijk het fragment van We Want More in de video hierboven.

We Want More is elke zaterdag rond 20.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van We Want More terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op We Want More: André Hazes en Ali B gaan op de vuist in halve finale of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier