Nederlandse profvoetballer met Lamborghini opgepakt in Spanje met vervalst rijbewijs

Nederlandse profvoetballer met Lamborghini opgepakt in Spanje met vervalst rijbewijs

Een 25-jarige Nederlandse profvoetballer is door de Spaanse verkeerspolitie gearresteerd en opgekapt terwijl hij in een Lamborghini over de snelweg aan het racen was. De voetballer uit Beilen reed ook nog eens met een vervalst rijbewijs.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Nederlandse profvoetballer</em> met <em>Lamborghini</em> opgepakt in Spanje met <em>vervalst rijbewijs</em> Een 25-jarige Nederlandse profvoetballer is door de Spaanse verkeerspolitie gearresteerd en opgekapt terwijl hij in een Lamborghini over de snelweg aan het racen was. De voetballer uit Beilen reed ook nog eens met een vervalst rijbewijs. Tekst gaat verder onder de video. 25-Jarige DrentVolgens de Spaanse media zou het gaan om een Nederlandse man die voetbalt in de Duitse vierde klasse bij de Hamburgse voetbalclub 'Altona 93'. Na enig research wordt het al snel duidelijk wie deze voetballer is, het zou gaan om Aladji Barrie die in het verleden nog uitkwam voor FC Emmen. Tegenwoordig speelt Barrie dus bij Altona 93, waar hij in augustus nog een fraai doelpunt scoorden. Bekijk hierboven de video van ELBKICK, waarin Aladji Barrie een doelpunt scoort. Bekijk ook Bekijk beelden van ongeluk Dave Roelvink: Lamborghini na crash total loss Bekijk deze video » Zien: rapper en influencer Kosso woedend op vandalen die Lamborghini bespoten Bekijk deze video » Zien: Steenrijke kleindochter Lamborghini trouwt met Afrojack in realityserie Bekijk deze video »
Voetbal :
Nederlandse profvoetballer met Lamborghini opgepakt in Spanje met vervalst rijbewijs

25-Jarige Drent
Volgens de Spaanse media zou het gaan om een Nederlandse man die voetbalt in de Duitse vierde klasse bij de Hamburgse voetbalclub 'Altona 93'. Na enig research wordt het al snel duidelijk wie deze voetballer is, het zou gaan om Aladji Barrie die in het verleden nog uitkwam voor FC Emmen. Tegenwoordig speelt Barrie dus bij Altona 93, waar hij in augustus nog een fraai doelpunt scoorden.

Bekijk hierboven de video van ELBKICK, waarin Aladji Barrie een doelpunt scoort.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nederlandse profvoetballer met Lamborghini opgepakt in Spanje met vervalst rijbewijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier