Zien: Archeologen ontdekken Egyptische stad van duizenden jaren terug

Zien: Archeologen ontdekken Egyptische stad van duizenden jaren terug

Archeologen in Egypte hebben een bijzonder oude ontdekking gedaan: Ze hebben een complete stad gevonden uit het oude Egypte. Naar schatting werd de stad 3400 jaar geleden gebouwd, toen farao Amenhotep III aan de macht was in het land. Uniek aan deze ontdekking is dat er veel oude werkplaatsen gevonden zijn, normaal worden alleen Pyramides ontdekt. Naast de gebouwen zijn er ook veel vazen en juwelen gevonden bij de ontdekking.

Bekijk hieronder de beelden van het NOS Jeugdjournaal.

Zien: <em>Archeologen</em> ontdekken <em>Egyptische stad</em> van duizenden jaren terug Archeologen in Egypte hebben een bijzonder oude ontdekking gedaan: Ze hebben een complete stad gevonden uit het oude Egypte. Naar schatting werd de stad 3400 jaar geleden gebouwd, toen farao Amenhotep III aan de macht was in het land. Uniek aan deze ontdekking is dat er veel oude werkplaatsen gevonden zijn, normaal worden alleen Pyramides ontdekt. Naast de gebouwen zijn er ook veel vazen en juwelen gevonden bij de ontdekking. Bekijk hieronder de beelden van het NOS Jeugdjournaal. Bekijk ook Zien: Altaar voor mythische koning Romulus blootgelegd in Rome Bekijk deze video » Skeletten gevonden in Vianen: "Best eng: hoofden uit elkaar, witte tanden" (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: Archeologen ontdekken Egyptische stad van duizenden jaren terug


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Archeologen ontdekken Egyptische stad van duizenden jaren terug of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier