De Verraders: een ongevraagde gast verstoort gesprek Kees en Holly

De Verraders: een ongevraagde gast verstoort gesprek Kees en Holly

Er staat weer een nieuwe aflevering van De Verraders voor de deur. Daarin zijn Kees en Holly in gesprek, maar krijgen zij gezelschap van een ongevraagde gast. Tijl stoort de twee en Holly baalt als een stekker: "Nee, ga weg!"

Bekijk het fragment van De Verraders hieronder. De Verraders is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Verraders</em>: een ongevraagde gast verstoort gesprek <em>Kees</em> en <em>Holly</em> Er staat weer een nieuwe aflevering van De Verraders voor de deur. Daarin zijn Kees en Holly in gesprek, maar krijgen zij gezelschap van een ongevraagde gast. Tijl stoort de twee en Holly baalt als een stekker: "Nee, ga weg!" Bekijk het fragment van De Verraders hieronder. De Verraders is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Verraders: Afvaller Diederik Jekel trots op zijn medeverraders Holly en Kees Bekijk deze video » Samantha Steenwijk krijgt een brief in De Verraders: "Wil jij Verrader worden?" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Verraders: een ongevraagde gast verstoort gesprek Kees en Holly of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier