Video: MKB-Nederland is blij met investeringen uit groeifonds

Video: MKB-Nederland is blij met investeringen uit groeifonds

Vrijdag zijn door het kabinet plannen gepresenteerd voor het Nationaal Groeifonds. Allereerst investeren zij in het dootrekken van de Noord-Zuidlijn en het digitaliseren van het onderwijs. Ook kleine ondernemingen hebben daar baat bij volgens MKB-Nederland: "Kleine bedrijven kunnen een enorme groeisprong maken."

Bekijk de video van Radio 1 hieronder.

Video: <em>MKB-Nederland</em> is blij met investeringen uit <em>groeifonds</em> Vrijdag zijn door het kabinet plannen gepresenteerd voor het Nationaal Groeifonds. Allereerst investeren zij in het dootrekken van de Noord-Zuidlijn en het digitaliseren van het onderwijs. Ook kleine ondernemingen hebben daar baat bij volgens MKB-Nederland: "Kleine bedrijven kunnen een enorme groeisprong maken." Bekijk de video van Radio 1 hieronder. Bekijk ook WNL Verkiezingsdebat: moeten ondernemers meer worden gesteund? Bekijk deze video » WNL: Lichtpuntje voor ondernemers: in april starten meer testevenementen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: MKB-Nederland is blij met investeringen uit groeifonds


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: MKB-Nederland is blij met investeringen uit groeifonds of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier