Zien: rellende jongeren in Noord-Ierland, agenten raken gewond

Zien: rellende jongeren in Noord-Ierland, agenten raken gewond

Al dagen is het onrustig in Noord-Ierland. Jongeren zijn aan het rellen op straat omdat ze boos zijn over de nieuwe regels. Ze voelen zich gepasseerd en zeggen niet meer bij hun land, het Verenigd Koninkrijk, te horen op deze manier. Dat heeft alles te maken met de douanegrens tussen Noord-Ierland en de rest van het Verenigd Koninkrijk. Agenten raken gewond bij de rellen.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Zien: rellende jongeren in <em>Noord-Ierland</em>, agenten raken gewond Al dagen is het onrustig in Noord-Ierland. Jongeren zijn aan het rellen op straat omdat ze boos zijn over de nieuwe regels. Ze voelen zich gepasseerd en zeggen niet meer bij hun land, het Verenigd Koninkrijk, te horen op deze manier. Dat heeft alles te maken met de douanegrens tussen Noord-Ierland en de rest van het Verenigd Koninkrijk. Agenten raken gewond bij de rellen. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Video: Coronamaatregelen versoepeld in Engeland, pubs weer geopend, Bekijk deze video » Bekijk heftige rellen in Noord-Ierland: meer dan 25 agenten gewond Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: rellende jongeren in Noord-Ierland, agenten raken gewond


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: rellende jongeren in Noord-Ierland, agenten raken gewond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier