Video: Marcel Levi positief over het Spoetnik-vaccin

Video: Marcel Levi positief over het Spoetnik-vaccin

Marcel Levi, oud-bestuursvoorzitter van het AMC en zeven Londense ziekenhuizen en thans voorzitter van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek, is positief over het Spoetnik-vaccin: "Het Spoetnik-vaccin is misschien best wel effectief." Daarmee ontkracht hij ook het vooroordeel wat er rust op het Russische vaccin.

Bekijk de video van Radio 1 hieronder.

Video: <em>Marcel Levi</em> positief over het <em>Spoetnik-vaccin</em> Marcel Levi, oud-bestuursvoorzitter van het AMC en zeven Londense ziekenhuizen en thans voorzitter van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek, is positief over het Spoetnik-vaccin: "Het Spoetnik-vaccin is misschien best wel effectief." Daarmee ontkracht hij ook het vooroordeel wat er rust op het Russische vaccin. Bekijk de video van Radio 1 hieronder. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: "AstraZeneca was juist bedoeld voor 60-minners" Bekijk deze video » Diederik Jekel over AstraZeneca: "De kans op bijwerkingen is enorm klein" Bekijk deze video » Beau gemist? Ton de Boer bespreekt bijwerkingen AstraZeneca-vaccin Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Marcel Levi positief over het Spoetnik-vaccin


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Marcel Levi positief over het Spoetnik-vaccin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier