Gerard Joling in Hoge Bomen over avontuurtje met Hans Klok: "We hebben seks gehad"

Gerard Joling in Hoge Bomen over avontuurtje met Hans Klok: "We hebben seks gehad"

Gerard Joling doet een onthulling over één van zijn avontuurtjes in het tv-programma Hoge Bomen. Hans Klok is te gast en Jeroen van der Boom is erg nieuwsgierig of de twee het bed weleens hebben gedeeld. Gerard Joling deelt zijn ervaring in de van Goghzaal...

Gerard Joling in <em>Hoge Bomen</em> over avontuurtje met <em>Hans Klok</em>: &quot;We hebben seks gehad&quot; Gerard Joling doet een onthulling over één van zijn avontuurtjes in het tv-programma Hoge Bomen. Hans Klok is te gast en Jeroen van der Boom is erg nieuwsgierig of de twee het bed weleens hebben gedeeld. Gerard Joling deelt zijn ervaring in de van Goghzaal... AvontuurtjeGerard Joling is zeer open in het interview met Jeroen van der Boom. Ook over zijn avontuurtje met Hans Klok: "Ja we hebben een keer seks gehad in de van Gogh zaal." Toch kloppen de feiten niet helemaal. Hans Klok corrigeert de zanger daar even: "Nee, het was in de Johan Vermeer zaal." Het is wel duidelijk dat ze het ergens tussen de schilderijen leuk hebben gehad samen. Hoge Bomen is elke zaterdag om 21.50 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hoge Bomen: Jack van Gelder gaat los achter het drumstel (video) Bekijk deze video » Video: Gerard Joling in Hoge Bomen: "Mag ik eerst even een wijntje" Bekijk deze video »

Avontuurtje
Gerard Joling is zeer open in het interview met Jeroen van der Boom. Ook over zijn avontuurtje met Hans Klok: "Ja we hebben een keer seks gehad in de van Gogh zaal." Toch kloppen de feiten niet helemaal. Hans Klok corrigeert de zanger daar even: "Nee, het was in de Johan Vermeer zaal." Het is wel duidelijk dat ze het ergens tussen de schilderijen leuk hebben gehad samen.

Hoge Bomen is elke zaterdag om 21.50 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling in Hoge Bomen over avontuurtje met Hans Klok: "We hebben seks gehad" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier