Video: directeur Hellendoorn ziet sneltest voor toegang park niet zitten

Video: directeur Hellendoorn ziet sneltest voor toegang park niet zitten

We kunnen Nederland een klein beetje van het slot halen door de zogenoemde 'testsamenleving'. Vandaag ging attractiepark Hellendoorn voor één dag open. Directeur van het park Lyan van den Bosch reageert: "We hebben veel positieve reacties gekregen, maar de testbereidheid is heel laag. Ik denk ook niet dat dit voor de dagattracties een optie is." Ze ziet daarom de sneltest voor het binnengaan van een park ook niet zitten. Ze is van mening dat een attractiepark een toevoeging is aan de openbare ruimte.

Bekijk de video van Radio 1 hieronder.

Video: directeur <em>Hellendoorn</em> ziet <em>sneltest</em> voor toegang park niet zitten We kunnen Nederland een klein beetje van het slot halen door de zogenoemde 'testsamenleving'. Vandaag ging attractiepark Hellendoorn voor één dag open. Directeur van het park Lyan van den Bosch reageert: "We hebben veel positieve reacties gekregen, maar de testbereidheid is heel laag. Ik denk ook niet dat dit voor de dagattracties een optie is." Ze ziet daarom de sneltest voor het binnengaan van een park ook niet zitten. Ze is van mening dat een attractiepark een toevoeging is aan de openbare ruimte. Bekijk de video van Radio 1 hieronder. Bekijk ook Zien: zomervakantie begint in noorden, maar regen komt met bakken uit de lucht Bekijk deze video » Op1 gemist? Zomerse drukte in Vondelpark enorm risico voor volksgezondheid Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: directeur Hellendoorn ziet sneltest voor toegang park niet zitten


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: directeur Hellendoorn ziet sneltest voor toegang park niet zitten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier