Video: Uri Rosenthal over steeds aanpassen verwachtingen: "Wie praat er voor zijn beurt?"

Video: Uri Rosenthal over steeds aanpassen verwachtingen: "Wie praat er voor zijn beurt?"

Morgen staat er weer een Catshuis-overleg op de planning en dinsdag gaan we horen of er daadwerkelijk versoepelingen komen in de coronamaatregelen. Eerder leek het erop dat de terrassen open zouden gaan, maar Hugo de Jonge heeft de verwachtingen getemperd. Uri Rosenthal vindt het gek dat de verwachtingen steeds weer aangepast moeten worden: "Wie praat erover voor zijn beurt waardoor de bevolking op een bepaalde koers wordt gezet?"

Bekijk de video van Radio 1 hieronder.

Video: <em>Uri Rosenthal</em> over steeds aanpassen verwachtingen: &quot;Wie praat er voor zijn beurt?&quot; Morgen staat er weer een Catshuis-overleg op de planning en dinsdag gaan we horen of er daadwerkelijk versoepelingen komen in de coronamaatregelen. Eerder leek het erop dat de terrassen open zouden gaan, maar Hugo de Jonge heeft de verwachtingen getemperd. Uri Rosenthal vindt het gek dat de verwachtingen steeds weer aangepast moeten worden: "Wie praat erover voor zijn beurt waardoor de bevolking op een bepaalde koers wordt gezet?" Bekijk de video van Radio 1 hieronder. Bekijk ook Video: Wouter de Winther kraakt avondklok-verhaal Mark Rutte Bekijk deze video » Beau gemist? Hugo de Jonge wil niks zeggen over heropening terrassen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Uri Rosenthal over steeds aanpassen verwachtingen: "Wie praat er voor zijn beurt?"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Uri Rosenthal over steeds aanpassen verwachtingen: "Wie praat er voor zijn beurt?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier