Zien: Dit is de reden dat Meghan Markle niet mee komt naar begrafenis Philip

Zien: Dit is de reden dat Meghan Markle niet mee komt naar begrafenis Philip

Op 17 april wordt de deze week overleden Prins Philip op een bijzondere manier begraven. Prins Harry zal daar bij zijn, Meghan Markle niet. In de onderstaande video zie je waarom.

Zien: Dit is de reden dat <em>Meghan Markle</em> niet mee komt naar begrafenis <em>Philip</em> Op 17 april wordt de deze week overleden Prins Philip op een bijzondere manier begraven. Prins Harry zal daar bij zijn, Meghan Markle niet. In de onderstaande video zie je waarom. "Het is heel slim dat Meghan er niet is", zegt Justine Marcella. "Formeel hebben de artsen dat ontraden, maar er is natuurlijk zoveel gebeurd nu. Het is een familie in rouw." Bekijk het volledige fragment van RTL Boulevard hierboven. Video: Prins Philip (99) overleden, "Geliefd en onvergetelijk" Bekijk deze video » Zien: Saluutschoten in Verenigd Koninkrijk ter ere van overleden Prins Philip Bekijk deze video »
Royals :
Zien: Dit is de reden dat Meghan Markle niet mee komt naar begrafenis Philip

"Het is heel slim dat Meghan er niet is", zegt Justine Marcella. "Formeel hebben de artsen dat ontraden, maar er is natuurlijk zoveel gebeurd nu. Het is een familie in rouw."

Bekijk het volledige fragment van RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit is de reden dat Meghan Markle niet mee komt naar begrafenis Philip of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier