Boer Zoekt Vrouw: De 90 Spruiten-special: Boer Henk en Fiona krijgen vierde kind

Boer Zoekt Vrouw: De 90 Spruiten-special: Boer Henk en Fiona krijgen vierde kind

De boeren uit Boer Zoekt Vrouw hebben inmiddels gezamelijk al negentig kindere gekregen! Dan is Yvon Jaspers er als de kippen bij om dit goed uit te melken in Boer Zoekt Vrouw: De 90 spruiten-special.

<em>Boer Zoekt Vrouw: De 90 Spruiten-special</em>: Boer Henk en Fiona krijgen vierde kind De boeren uit Boer Zoekt Vrouw hebben inmiddels gezamelijk al negentig kindere gekregen! Dan is Yvon Jaspers er als de kippen bij om dit goed uit te melken in Boer Zoekt Vrouw: De 90 spruiten-special. Voor die gelegenheid gaat RTL Boulevard langs bij Boer Henk en Fiona die inmiddels hun vierde spruit geteeld hebben. Bekijk het fragment hieronder. De special is op zondag 11 april om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de special van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Boer Zoekt Vrouw 90 spruiten special: Steffi en Roel laten dochter Sterre zien Bekijk deze video »
TV :
Boer Zoekt Vrouw: De 90 Spruiten-special: Boer Henk en Fiona krijgen vierde kind

Voor die gelegenheid gaat RTL Boulevard langs bij Boer Henk en Fiona die inmiddels hun vierde spruit geteeld hebben.

Bekijk het fragment hieronder. De special is op zondag 11 april om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de special van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boer Zoekt Vrouw: De 90 Spruiten-special: Boer Henk en Fiona krijgen vierde kind of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier