Even Tot Hier: Shorttrack-Spektakel gaat wervelend van start

Even Tot Hier: Shorttrack-Spektakel gaat wervelend van start

Het Even Tot Hier Shorttrack-Spektakel 2021 kan toch beginnen! In de ijsbaan de Westfries in Hoorn. De priklocatie is vandaag een Ricklocatie.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 10 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even Tot Hier</em>: Shorttrack-Spektakel gaat wervelend van start Het Even Tot Hier Shorttrack-Spektakel 2021 kan toch beginnen! In de ijsbaan de Westfries in Hoorn. De priklocatie is vandaag een Ricklocatie. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 10 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Voor Even Tot Hier organiseren Jeroen Woe en Niels van der Laan een heus Shorttrack-Spektakel. ''Een wervelende start voor deze top shorttrackers!'' Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Even Tot Hier: Shorttrack-Spektakel gaat wervelend van start

Voor Even Tot Hier organiseren Jeroen Woe en Niels van der Laan een heus Shorttrack-Spektakel. ''Een wervelende start voor deze top shorttrackers!''

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Even Tot Hier: Shorttrack-Spektakel gaat wervelend van start of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier