Zien: Coronafeest Naaldwijk loopt uit de hand, politie grijpt hardhandig in

Zien: Coronafeest Naaldwijk loopt uit de hand, politie grijpt hardhandig in

Vannacht heeft de politie een illegaal feest beëindigd in Naaldwijk. Maar liefst veertig mensen waren feest aan het vieren in een schuur aan de Opstalweg. De feestgangers zijn aangehouden. Op de beelden is te zien hoe de politie de locatie omsingeld en vervolgens de jongeren naar de politieauto's begeleidt.

Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland.

Zien: <em>Coronafeest Naaldwijk</em> loopt uit de hand, politie grijpt hardhandig in Vannacht heeft de politie een illegaal feest beëindigd in Naaldwijk. Maar liefst veertig mensen waren feest aan het vieren in een schuur aan de Opstalweg. De feestgangers zijn aangehouden. Op de beelden is te zien hoe de politie de locatie omsingeld en vervolgens de jongeren naar de politieauto's begeleidt. Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland. Bekijk ook Rick in De Vooravond over politiegeweld: "Er werd 1.000 euro geboden voor onze adressen" Bekijk deze video » De Vooravond: Ruud Verkuijlen van nationale politie juicht taakstrafverbod toe Bekijk deze video » John van den Heuvel in RTL Boulevard over intimidatie agenten: "Idiote gedrag moet veranderen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Coronafeest Naaldwijk loopt uit de hand, politie grijpt hardhandig in


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Coronafeest Naaldwijk loopt uit de hand, politie grijpt hardhandig in of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier