Bekijk beelden van de helikopter die naar Mars gaat

Bekijk beelden van de helikopter die naar Mars gaat

Dit helikoptertje zou komende nacht gaan vliegen op Mars. Het zou er zo uit moet zien zoals in de ondertaande video. Maar de vlucht is uitgesteld. Er ging van alles mis.

Grotere helikopter
Met de testvluchten, die maximaal anderhalve minuut gaan duren, wil NASA onderzoeken of ze over een tijdje ook een grotere helikopter naar Mars kunnen sturen. Die kan dan op plekken komen waar de wagentjes die nu al op Mars rijden, niet goed bij kunnen.

Bekijk beelden van de <em>helikopter</em> die naar <em>Mars</em> gaat Dit helikoptertje zou komende nacht gaan vliegen op Mars. Het zou er zo uit moet zien zoals in de ondertaande video. Maar de vlucht is uitgesteld. Er ging van alles mis. Grotere helikopterMet de testvluchten, die maximaal anderhalve minuut gaan duren, wil NASA onderzoeken of ze over een tijdje ook een grotere helikopter naar Mars kunnen sturen. Die kan dan op plekken komen waar de wagentjes die nu al op Mars rijden, niet goed bij kunnen. Bekijk ook Zien: NASA deelt eerste 360°-panoramafoto van Mars Bekijk deze video » Video: dit is wat de eerste helikopter op Mars gaat doen Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk beelden van de helikopter die naar Mars gaat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV